OM OSS:

Vi vil være tilstede, se, observere og bli kjent med dere og deres historie. Det er viktig for oss for å kunne ta de bildene som kommer til å bety noe for dere i årevis fremover.
Vi vil leke, ha det gøy, overraske og skape minner sammen med dere.

Lyset, stemningen og personlig touch er det som gjør resultatet bra.
Det perfekte bildet er individuelt for hver av oss. For oss er et godt bilde en refleksjon av glede, nærhet, blikk og kanskje til og med tårer.
Kommunikasjon mellom mennesker er viktig for oss. Både kommunikasjon mellom dere som blir fotografert, og mellom dere og oss som fotografer.

Vi skyter hver foto som om det skulle vært bilder til vår egen vegg, og vi anbefaler kun produkter vi selv ville hatt.

Linda Varpe- Karlsen

Født og oppvokst på Nøtterøy og bor der sammen med mann og to barn.
Gått lærling i fotofaget og fikk svennebrevet i 2002, og jobbet fulltid som fotograf siden.
Linda er leder i Vestfold Fotograflaug (Norges Fotogfrafforbund) og vunnet flere priser for sine bilder. Blant annet er hun kåret til Årets Fotograf i Vestfold, Buskerud og Telemark i både 2016 og 2017.
«Jeg vil at kundene mine skal ha en gøy opplevelse under fotograferingen, slik at bildene blir levende, uoppstilte og fulle av god stemnning. Jeg gir alltid alt for de jeg fotograferer og gir meg ikke før jeg er fornøyd!»

Kristine Hellemo Larsen

Klimaflyktning fra Senja, Norges perle i Nord-Norge. Trives nå i Tønsberg med mann og to barn.
Tok bachelor i film & foto fra Edith Cowen University i Australia, og har jobbet som fotograf siden endt utdannelse i 2006.
Kristine er også aktiv i Vestfold Fotograflaug (NFF) og har vunnet flere priser for sine bilder. Blant annet er hun kåret til Årets Fotograf i Vestfold, Buskerud og Telemark i 2015.
«Bildestilen min er en god blanding av romantisk, leken, kunstnerisk og stemningsfull. Hver gang jeg fotograferer prøver jeg å ta det beste bildet jeg noensinne har tatt!»

Studio Expose AS

Linda og Kristine møtte hverandre gjennom jobb allerede i 2007. Noen år senere, i 2011, startet vi opp vårt første lille studio sammen. Årene har gått fort, og gleden over å drive et eget firma sammen har gjort oss til både gode kollegaer og bestevenner.
Vi ønsker at våre kunder skal være 100% fornøyd og setter kundeservice og kvalitet som våre viktigste mål.